• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Betalning

Betalning

Kan jag betala med kreditkort?

Ja, hörselkåpor.se accepterar VISA och Mastercard. Vi samarbetar med Card Gate Plus för inlösen av kort- och direktbanksbetalningar. Card gate Plus är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! Öronpropp.se lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Card Gate Plus. Card Gate Plus uppfyller kraven för PCI DSS. Vi använder oss även av SSL-certifikat.

Kan jag betala med PayPal?

Ja, PayPal har utvecklats från grunden till att vara ett av de säkraste sätten att skicka pengar online. Till skillnad från andra finansinstitut skickas betalningar utan ekonomisk information. Det fungerar på det sätt att du skaffar ett konto hos PayPal. Det kontot fyller du sedan med pengar, från t.ex. ditt kreditkort eller ditt bankkonto. Sedan när du ska lägga din order hos oss väljer du betalningsalternativet PayPal i Kassan och då för du över pengar från ditt PayPal konto till oss på Öronpropp.se. Iochmed det har du betalat för din order.

Kan jag göra en direktbetalning?

Ja, hörselkåpor.se accepterar direktbetalning med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Kan jag betala mot Faktura?

Du måste vara minst 18 år för att kunna handla mot faktura. När du väljer att betala mot faktura görs en kreditupplysning på ditt personnummer och du får svar direkt om ditt köp beviljas eller ej. Om du får ett nekande svar, kan du alltid välja att handla mot ett annat av våra betalningssätt. Alla våra fakturor hanteras och skickas ut av företaget Klarna. Du betalar endast 10 kr i faktureringsavgift. Mer information finns på www.klarna.com

OBS! Din faktura kommer till den mailadress som du angivet vid din beställning.


Fortsätt